Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Ifjú felfedezők atlasza 3. (Növényi és állati élőhelyek)

Ifjú felfedezők atlasza 3. (Növényi és állati élőhelyek)
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD104
Adatok
36 000 Ft

Ifjú felfedezők atlasza CD,ez az interaktív atlasz minden gyermekhez szól, aki kíváncsi a körülöttünk lévő világra.
A harmadik rész témája,a növényi és állati élőhelyek.
 • Ifjú felfedezők atlasza CD,ez az interaktív atlasz minden gyermekhez szól, aki kíváncsi a körülöttünk lévő világra.


  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).


  A harmadik rész témája,a növényi és állati élőhelyek. Kicsit mesél, kicsit szórakoztat. Közben sok fontos dologra megtanít, aminek hasznát vehetik az iskolai tanulásban is. Akik még csak ismerkednek a betűkkel, a rajzok és képek segítségével élhetik át Kukkancs és kiskutyája, Szippancs élményeit. A nagyobbakat a történet, a térképek és a magyarázat vezeti. Az olvasó a távoli ismeretlenben csöppen a két barát utazásába, majd körbejárja velük a Földet.
  • Az Ifjú felfedezők atlasza oktató CD sorozat sajátossága, hogy nem egy témára összpontosít, hanem a felfedező korban lévő gyermek szerteágazó érdeklődését kívánja kielégíteni, természetesen a korosztálynak megfelelő ismeretanyaggal és stílusban.

  • A különböző témák közti utazáson a diákokkal egyidős kisfiú és kutyája vezeti végig a kis felfedezőket, ezzel is erősítve kötődésüket az ismeretanyaghoz.

  • A rendkívül szép grafikai megoldások, könnyen olvasható betűtípus, szemléletes magyarázatok mind segítik az érdeklődés fenntartását, az ismeretek befogadását.

  • A könyv formátum és a virtuális lapuzás segít az önálló olvasási kedv felébresztésében.

  • A sorozat mindhárom darabja önállóan is használható, nem szervesen egymásra épülő ismeretanyagot tartalmaz, ugyanakkor a teljes sorozat olyan komplex tudást és rálátást biztosít, mely a szaktantárgyak felé történő továbblépéshez elengedhetetlen.

  • A sorozat harmadik darabja, az élőhelyekkel, életközösségekkel, a minket körülvevő természettel ismerteti meg a diákokat.

  • A feladatok sikerélményt biztosítanak, játékossá teszik a tanulást. A feladatlapok az ismeretanyagot tartalmazó oldalak átalakított változatai, ezzel is megkönnyítve az asszociációt és a felidézést.

  • Az iskolára készülő és iskolát kezdő gyermekek számára készült oktató CD olyan kellemes tanulási élménnyel ajándékozza meg a diákokat, mely egész életükre meghatározó lehet!

  • Az oktató CD-hez könyv is tartozik, melynek lapozgatása a gyerekek nagy öröme lehet!