Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Honismeret - oktató CD (néprajz, nemzeti jelképek és ereklyék, történeti emlékhelyek)

Honismeret - oktató CD (néprajz, nemzeti jelképek és ereklyék, történeti emlékhelyek)
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD302
Adatok
36 000 Ft

Honismereti CD digitális tananyagunk betekintést nyújt a magyar nemzeti jelképek, történeti emlékek és a népi kultúra témakörébe.
 • Honismereti CD digitális tananyagunk betekintést nyújt a magyar nemzeti jelképek, történeti emlékek és a népi kultúra témakörébe.


  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral és vetítővászonnal vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).


  A nemzeti jelképek és ereklyék megismertetését a látványos képekhez kapcsolódó leírás segíti. A képek az interaktív tábla saját szoftverébe is kimásolhatók. A magyar történeti emlékek rajzos piktogramjainak térképi elhelyezése, nagyított képük és leírásuk közelebb hozza a történelmet a tanulók fantáziájához. Az interaktív néprajzi térkép településnevei mellett található jelekre kattintva megjeleníthetőek a tájegység jellegzetes népviseletének és népi építészeti emlékeinek képe és rövid leírása.