Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Európa földrajza - oktató CD

Európa földrajza - oktató CD
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD402
Adatok
54 000 Ft

Az Európa földrajza CD digitális tananyag megismerést nyújt,az Európa természet-és társadalom-földrajzi témakörben.
 • Az  Európa földrajza CD digitális tananyag megismerést nyújt,az Európa természet-és társadalom-földrajzi témakörben.


  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).


  Termékünk jellemzője: Természetföldrajz témakörben Európa határainak, vízrajzának, domborzatának, hegységrendszereinek, tájainak, éghajlatának, természetes növénytakarójának és mezőgazdaságának oktatását segítő interaktív térképeket tartalmaz a CD. A felhasználó egy egyszerű bejelöléssel határozhatja meg, hogy milyen konkrét információk jelenjenek meg az alaptérképen. Társadalomföldrajz témakörben Európa országait, nyelvhasználatát, népsűrűségét, közlekedését, bányászatát, iparát, energiatermelését és az Európai Uniót bemutató interaktív térképek találhatók a CD-n.


  A térképek szinte korlátlanul nagyíthatók szétesés nélkül, köszönhetően az alkalmazott vektoros technológiának. A nagyítások illetve a teljes térkép is kinyomtatható vagy exportálható az interaktív tábla saját szoftverébe.  • Európa természetföldrajzának bemutatását nyolc, a társadalomföldrajz oktatását hét alaptérkép segíti, melyek a különböző rétegek felrakásával összesen több mint 90 kiváló minőségű tematikus térképet jelentenek egyetlen oktató CD-n!

  • A térképek interaktív táblához is remekül használhatók.

  • Kivételesen jó minőségüknek köszönhetően a térképek minőségromlás nélkül nagyíthatóak, így a teljes Európát ábrázoló tematikus térképeken lehetőség nyílik egy-egy ország  vagy régió jellemzőinek bemutatására is.

  • A térképlehetőségek széles választékát kínáló rétegfelsorolások több alaptérkép esetében nem férnek el a képernyő teljes szélességében sem, ezért egy oldalra mutató nyilakkal ellátott gördülő sáv segíti a válogatást.

  • Széles választék, bő kínálat ellenére teljes áttekinthetőség és könnyű kezelhetőség!

  • A különböző ismeretanyagot tartalmazó rétegekhez természetesen külön-külön jelmagyarázat is tartozik, mely az egyszerű kezelhetőség érdekében a réteg kiválasztása és felrakása után egy jelmagyarázat gomb kijelölésével jeleníthető meg.

  • Egyetlen gombnyomással választható a teljes képernyős nézet, a már különböző ismeretanyaggal kiegészített tematikus térképről alaphelyzetre váltás vagy akár az egész program bezárása.

  • A könnyen értelmezhető piktogramokat tartalmazó kezelőfelület helye szabadon megválasztható, áthelyezhető a képernyő bármely pontjára vagy akár le is húzható róla, hogy minél kevesebb értékes felületet fedjen le a szemléltető anyagból.

  • A nagyított térképeken négy irányban történő mozgatásra van lehetőség nyilak segítségével, így a különböző térképrészletek közötti váltás könnyen követi a magyarázat ritmusát.

  • A könnyen kezelhető tartalomjegyzék, nagyítás és mozgatás folyamatos előadást tesz lehetővé, technikai szünetek nélkül.