Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Bolygónk (Föld) földrajza - oktató CD

Bolygónk (Föld) földrajza - oktató CD
 • Bolygónk (Föld) földrajza - oktató CD
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD403
Adatok
36 000 Ft

A Bolygónk földrajzát bemutató CD-n természetföldrajz témakörben a felhasználó maga választhatja ki az interaktív alaptérképet és a konkrét adatokat, amik megjelenítésre kerülnek rajta.

 • Minőségi eszköz a minőségi interaktív oktatáshoz. Ajánljuk kompetencia alapú képzéshez is!

   

  A Bolygónk földrajza CD digitális tananyag korszerű segédeszköz a Föld természet-és társadalomföldrajzának megismeréséhez és látványos, szemléltető oktatásához.

  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).

  Termékünk főbb tulajdonságai: A Bolygónk földrajzát bemutató CD-n természetföldrajz témakörben a felhasználó maga választhatja ki az interaktív alaptérképet és a konkrét adatokat, amik megjelenítésre kerülnek rajta.
  Az alaptérképek a Föld domborzatát, szerkezeti morfológiáját, talajtípusait, az évi középhőmérsékleteket, évi csapadékmennyiségeket, földrajzi övezetességet és éghajlatot, a természetes növényzetet és a környezeti veszélyeket mutatják be.
  Társadalomföldrajz témakörben a választható alaptérképek a Föld országai, népsűrűsége, nyelvek, vallások, gazdasági fejlettség, szövetségi rendszerek, közlekedés, kommunikáció. A teljes tematikus térkép az adatok területi színezésének egyenkénti megjelenítésével is kialakítható.
  A térképek nagy részletességűek, kitűnően nagyíthatók, és a kiválasztott részletek ki is nyomtathatók.

   

  • Bolygónk, a Föld természetföldrajzának és társadalomföldrajzának bemutatását nyolc-nyolc alaptérkép segíti, melyek a különböző rétegek felrakásával összesen több mint 120 kiváló minőségű tematikus térképet jelentenek egyetlen oktató CD-n!

   

  • A térképek interaktív táblához is remekül használhatók.

   

  • Kivételesen jó minőségüknek köszönhetően a térképek minőségromlás nélkül nagyíthatóak, így a teljes Európát ábrázoló tematikus térképeken lehetőség nyílik egy-egy ország  vagy régió jellemzőinek bemutatására is.

   

  • A témakörök széles választékának és bő kínálatának ellenére teljes áttekinthetőség és könnyű kezelhetőség!

   

  • A különböző ismeretanyagot tartalmazó rétegekhez természetesen külön-külön jelmagyarázat is tartozik, mely az egyszerű kezelhetőség érdekében a réteg kiválasztásakor automatikusan megjelenik a képernyő alján található szürke sávban..

   

  • A választási lehetőséget felkínáló menüsor,  a kezelőfelület és a jelmagyarázatok helye úgy lett megválasztva, ne fedjen le értékes felületet a szemléltető anyagból.

   

  • A nagyított térképeken négy irányban történő mozgatásra van lehetőség a kurzor segítségével, így a különböző térképrészletek közötti váltás könnyen követi a magyarázat ritmusát.

   

  • A könnyen kezelhető tartalomjegyzék, nagyítás és mozgatás folyamatos előadást tesz lehetővé, technikai szünetek nélkül.

   

  • A kivételesen szép grafikai megjelenítés esztétikai élvezetet is nyújt az átadható ismeretanyag bősége mellett!