Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Eurázsián kívüli kontinensek földrajza - oktató CD

Eurázsián kívüli kontinensek földrajza - oktató CD
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD404
Adatok
36 000 Ft

Az Európán kívüli kontinensek CD digitális tananyag megismerést nyújt az Európán kívüli világ, természet-és társadalom-földrajzi témakörében.
 • Használja ki a digitális technika vívmányait!


  Az Európán kívüli kontinensek CD digitális tananyag megismerést nyújt az Európán kívüli világ, természet-és társadalom-földrajzi témakörében.


  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).


  Természetföldrajz témakörben Európán kívüli kontinensek határainak, vízrajzának, domborzatának, hegységrendszereinek, tájainak, éghajlatának, természetes növénytakarójának és mezőgazdaságának oktatását segítő interaktív térképeket tartalmaz a CD. A felhasználó egy egyszerű bejelöléssel határozhatja meg, hogy milyen konkrét információk jelenjenek meg az alaptérképen.


  Társadalomföldrajz témakörben Európán kívüli kontinensek országait, népsűrűségét, közlekedését, bányászatát, iparát, energiatermelését , bemutató interaktív térképek találhatók a CD-n.

  • Az öt kontinenst és a sarkvidékeket bemutató oktató CD több mint 300 kiváló minőségű tematikus térképpel áll a földrajzoktatás szolgálatára.

  • A megjeleníteni kívánt kontinens kiválasztása után lehetőség nyílik a természetföldrajzi vagy társadalomföldrajzi témakörök közti választásra is.

  • A térképek interaktív táblához is remekül használhatók.

  • Kivételesen jó minőségüknek köszönhetően a térképek minőségromlás nélkül nagyíthatóak, így a teljes földrészt ábrázoló tematikus térképeken lehetőség nyílik egy-egy ország  vagy régió jellemzőinek bemutatására is.

  • Nagyítás után a kurzor mozgatásával vándorolhatunk a térképrészletek között, mozdíthatjuk el a térképet.

  • Az egyszerű piktogramokat használható kezelőfelület segítségével egyetlen gombnyomással térhetünk vissza az eredeti, 100 %-os mérethez.

  • A menüsor akár jobb, akár bal oldalon megjeleníthető, igény szerint, egy előugró ablakban. A kezelőfelület esetében szintén megválasztható, hogy a képernyő melyik oldalán jelenjenek meg a használatban lévő piktogramok. Így a nagyméretű interaktív tábla mellől bárhonnan jól kezelhető a program!

  • A témakörök széles választékának és bő kínálatának ellenére teljes áttekinthetőség és könnyű kezelhetőség!

  • A térképek kinyomtathatóak, amivel akár papíralapú oktatási eszközöket is pótolhat. Így a CD segítségével teljes körű munkatérkép gyűjtemény is a rendelkezésére áll!

  • Néhány tematikus térkép speciális témája többcélú, több tantárgy szempontjából is használható ismeretanyagot kínál. Így például az Észak-Amerikai kontinens benépesülését ábrázoló térkép rétegei akár történelem oktatásához is nagyszerűen használhatóak.