Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


A Római Birodalom - oktató CD

A Római Birodalom - oktató CD
 • Licensz
  1 gépes
  Cikkszám
  SLD504
Adatok
36 000 Ft

A Római Birodalom történetét bemutató CD-n a négy alaptérkép mellett, melyek Itália őskorát, a Királyság korát, a Köztársaság korát és a Császárság korát mutatják be, az interaktív időszalagról további tematikus és várostérképek, a kor pénzérméinek és jel
 • Római birodalom CD digitális tananyagunk tartalmazza mindazt az ismeretanyagot, amit a Római birodalomról tudni érdemes.


  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).


  alt  • A Római Birodalom történelmét bemutató oktató CD-n a kiváló minőségű térképek mellett, a fontos személyiségek arcképe,  a korra jellemző pénzérmék képei is megtalálhatóak, szemléletesebbé téve az oktatást.

  • A térképek interaktív táblához is remekül használhatók.

  • A digitális oktatóanyag három korszakra bontja a teljes körű áttekintést:  a Római uralom kiterjesztése Itáliában, a Köztársaság kora és a Császárság kora.

  • Külön fejezetet szentel a Pannóniával kapcsolatos ismereteknek, így lehetőséget adva a hazánk történelmének részletesebb megismertetésére.

  • Lehetőséget biztosít a térképek ismeretanyagának egyszerre történő bemutatására, de a térképek rétegenként történő felépítésére is. Így az alaptérképek egyszerre töltik be egy áttekintő térkép és több tematikus térkép funkcióját is.

  • A képernyő alján található menüsor segítségével egyszerűen és gyorsan kijelölhetőek a térkép nagyítani kívánt részei és nagyításokon sem tapasztalható minőségromlás a kitűnő grafikai munkának köszönhetően.

  • A főmenüből történő korszakválasztást automatikusan követi a könnyű kezelhetőséget és áttekinthetőséget segítő időszalag is, mely menüsorként is funkcionál: a kívánt térképre, arcképre vagy fotóra kattintva azonnal megjelenik annak egész képernyős változata.