Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


A második világháború + a két világháború közötti időszak - oktató CD

A második világháború + a két világháború közötti időszak - oktató CD
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD508
Adatok
36 000 Ft

A II. világháborút és a két világháború közti időszakot bemutató oktató CD-n a kiváló minőségű térképek mellett a fontos személyiségek arcképei, életrajzai, a korra jellemző tárgyak képei is megtalálhatóak, szemléletesebbé téve az oktatást.
 • A II. világháborút és a két világháború közti időszakot bemutató oktató CD-n a kiváló minőségű térképek mellett a fontos személyiségek arcképei, életrajzai, a korra jellemző tárgyak képei is megtalálhatóak, szemléletesebbé téve az oktatást.


  A digitális tananyag interaktív táblához is remekül használható. Az interaktív táblán történő használat megkönnyítésére a térképekhez tartozó menüsor balra és jobbra is áttehető, így a magyarázó tanár soha nem takar el fontos információt. A menüsor a képernyő alján található, így mindig könnyen elérhető. A térképek az alkalmazott professzionális vektortechnikának köszönhetően minőségromlás nélkül akár az eredeti többszörösére is nagyíthatók. Ez lehetőséget biztosít a térképek egészben történő bemutatására, és a részek kiemelésére. A térképek rétegenként is felépíthetőek, így egyszerre töltik be egy áttekintő térkép és több tematikus térkép funkcióját is. A térképek és a leírások ki is nyomtathatóak és a diákok kezébe adhatók, vagy az interaktív tábla saját szoftverébe exportálhatók.


  Az oktatóanyag különlegessége a kettős interaktív időszalag, melyen jól követhetőek és összevethetők az egyetemes történelem és a magyar történelem eseményei is. A könnyű kezelhetőséget és áttekinthetőséget segítő időszalag menüsorként is funkcionál: a kívánt térképre, arcképre vagy képre kattintva azonnal megjelenik annak egész képernyős változata vagy leírása. Az időszalag ugyanakkor a kisméretű képek és térképek mellett a fontosabb eseményeket is feltünteti pontos évszámukkal. A könnyű kezelhetőség érdekében az időszalag jobb és bal oldalán is találhatóak görgető nyilak. Így a tanár a tábla mindkét oldaláról tovább tud haladni az időegyenes mentén a magyarázattal.

  Külön menüpont tartalmazza a jelentős eseményekről és személyiségekről szóló leírásokat, a térképek gyűjteményét, valamint az oktató cd összes képet képgalériaként. A nevezetes személyiségek arcképeire vagy jellegzetes épületek, események képeire kattintva részletesen olvashatjuk életrajzukat vagy leírásukat, melyek egy mozdulattal nagyíthatóak, hogy távolról is jól olvashatóak legyenek.


  A digitális oktatóanyag különlegessége a két világháború közti időszakot bemutató külön rész, mely lehetőséget teremt az előzmények megismerésére is.


  alt