Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


II. Világháború - digitális tudáspróba

II. Világháború - digitális tudáspróba
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD801
Adatok
21 700 Ft

A feladattípusok, és a különböző nehézségű példák sokszínűsége jellemzi digitális feladatgyűjteményünket. A gyakorlás során a szoftver nem engedi hibázni a diákokat. Ezzel az a cél, hogy csak a jó megoldás rögzüljön. Megtalálhatók egyszerű, és nehezebb pá
 • A Stiefel Interactive legújabb fejlesztése a II. világháború és előzményei témaköreinek feladatos feldolgozása. Remekül kiegészíti a II. világháború és a két világháború közti időszakot feldolgozó digitális tananyagunkat, de anélkül is remek gyakorló és ellenőrző feladatokat találhatunk benne, mellyel az összefoglalás, egyes témakörök áttekintése, a megtanult információk elmélyítése élményszerűvé, a tanulás könnyebbé és hatékonyabbá válik.


  A digitális feladatgyűjtemény témakörönkénti és a II. világháború időszakát átfogó feladatokkal rendelkezik. Mindkét típusban egyaránt megtalálhatók gyakorló és ellenőrző feladatok.


  A feladattípusok, és a különböző nehézségű példák sokszínűsége jellemzi digitális feladatgyűjteményünket. A gyakorlás során a szoftver nem engedi hibázni a diákokat. Ezzel az a cél, hogy csak a jó megoldás rögzüljön. Megtalálhatók egyszerű, és nehezebb párosító feladatok.


  Ha ellenőrző módban végezzük a feladatokat, akkor eredményünkről azonnali visszajelzést kapunk. Így akár az interaktív táblánál feleltethetjük diákjainkat.


  Feladatgyűjteményünk segítségével könnyebben készülhetnek diákjai a témazáró dolgozatra, de a közép- és emelt szintű érettségire is. Színesebbé és valóban interaktívvá teheti szakóráit, élményszerűvé a diákok tanulását. Digitális feladatgyűjteményünket, interaktív tananyagainkhoz hasonlóan igényes grafikák teszik színesebbé.


  Rendeljen belőle tanári licenszet, és vásároljon diákjainak is jogosultságot, hogy az otthoni gyakorlás is megoldott legyen! Minden további tanári licensz + 15.000.- Ft (bruttó), míg minden további diák licensz + 1.000.- Ft (bruttó). Egyedi ajánlathoz kérje segítségünket!