Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


I. Világháború - digitális tudáspróba

I. Világháború - digitális tudáspróba
 • Licensz
  1 gépes licenc
  Cikkszám
  SLD802
Adatok
21 700 Ft

Az alábbi témakörökben találhatunk feladatokat: Az első világháború előzményei, A világháború kezdetei, Forradalmak Oroszországban, A háború befejezése, Fegyverek és frontok, Magyarország a háborúban, A háborút lezáró békerendszer, Magyarország a háború u
 • A Stiefel Interactive legújabb fejlesztése az I. Világháború és előzményei, valamint a Szovjetunió létrejöttének eseményeit feldolgozó digitális feladatgyűjtemény. Remekül kiegészíti az I. Világháború és a két világháború közti időszakot feldolgozó digitális tananyagunkat, de anélkül is remek gyakorló és ellenőrző feladatokat találhatunk benne, mellyel az összefoglalás, egyes témakörök áttekintése, a megtanult információk elmélyítése élményszerűvé, a tanulás könnyebbé és hatékonyabbá válik.


  Az alábbi témakörökben találhatunk feladatokat: Az első világháború előzményei, A világháború kezdetei, Forradalmak Oroszországban, A háború befejezése, Fegyverek és frontok, Magyarország a háborúban, A háborút lezáró békerendszer, Magyarország a háború után, Trianoni békediktátum.


  A feladatok segítik térben és időben elhelyezni az eseményeket, gyakoroltatják a történelmi szakszavak, fogalmak alkalmazását, vagy eseményeket, helyszíneket, neveket kell párosítani bennük. A feladatok nehézségi szintje különböző, így a tanórán a differenciálás is könnyen megoldható.


  A digitális tudáspróba CD tanári és hozzá kapcsolódó diák licenszekkel együtt is megvásárolható. Minden további tanári licensz ára + 15.000.- (bruttó), és minden további diák licensz ára + 1000.- (bruttó). Egyedi ajánlathoz kérje segítségünket!