Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Taneszközblog
Tantermen_kívüli_digitális_oktatás
Pályázat
Térkép
Interaktív
Művészeti nevelés taneszközök
Iskolai tábla
Képességfejlesztés - SNI taneszközök
Könyv, film, zenemű
Sportszer
2018.03.13 11:13

Arany János tabló

Iskolai tabló, amin videó is van!

A Zichy Szín-Műhellyel való együttműködésben jelentettük meg Arany János életét és munkásságát bemutató tablót, mely a modern AR technológia segítségével valóban életre kelti a költő műveit.

 

Zichy Szín-Műhellyel való együttműködésben jelentettük meg Arany János életét és munkásságát bemutató tablót, mely a modern AR technológia segítségével valóban életre kelti a költő műveit. A tabló az AR technológiának köszönhetően sokkal többé válik mint egy klasszikus taneszköz: egy mobileszközzel megtekinthetők a Zichy Szín-Műhely Arany Balladák - Másképp című előadásának részletei. Töltse le az ingyenesen elérhető ARRA alkalmazást, indítsa el, majd a kamerát irányítsa a tablóra. Zichy Mihály grafikáira kattintva elindulnak a videórészletek.

Arra törekedtünk, hogy az iskolai tananyagot élővé és érdekesebbé tegyük, hogy a különböző művészeteket - irodalom, színház és képzőművészet - a modern technológia segítségével kapcsoljuk össze. Ebben nagy segítséget nyújtott a Zichy Szín-Műhely, akik egyébként is elkötelezettjei ennek:  Iskolai előadások keretében népszerűsítik a magyar nemzeti kultúrát és irodalmat a magyarországi általános és középiskolákban, valamint a Kárpát-medencében. 

Az előadásokkal kapcsolatos további információkért kattintson IDE.

A tablóval kapcsolatos további információért kattintson IDE.