Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Taneszközblog
Pályázatok
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek
Alsó_tagozat
Sportszerek
Könyv, film, zenemű
Iskolai bútor és tábla
2017.11.28 14:07

AR taneszközök

Kiterjesztett valóság az iskolában?

A Stiefel új generációs Fixi tanulói munkalapjain jelent meg az oktatásban Magyarországon először a kiterjesztett valóság, angolul augmented reality (AR). A munkalapok egyik oldalát az ingyenesen letölthető ARRA applikációval beolvasva sok különböző tartalom válik elérhetővé: videók, játékok, gyakorlófeladatok.

Ezt a technológiát most az iskolai oktatásban is használhatóvá tesszük! Ismerjék meg új AR taneszközeinket, melyek a kor elvárásainak megfelelő, látványos szemléltetőeszközök. Nincs többé a gyerekek számára túl száraz tantárgy vagy unalmas tanóra, mivel ezek az új digitális alkalmazások a mobileszközeiken keresztül szólítják meg őket.

Az android és iOS alapú mobileszközökön elérhető ARRA alkalmazás segítségével a Stiefeltől megszokott magas minőségben készült, nagy méretű markerekből háromdimenziós modelleket varázsolhatnak elő. Az AR technológiával a valóság olyan részei válnak az osztályteremben bemutathatóvá, melyeket eddig nehezen, vagy egyáltalán nem is tudtunk a tanórára behozni.

Most bevonhatja az eddig tiltott mobileszközöket az órai munkába! A klasszikus szemléltetésen kívül ezek az újszerű taneszközök a kreatívitás szabadságát nyújtják. Vizuális kultúra oktatásában, projektheteken, vagy akár a tanulók tartalomelőállító munkája során is remekül használhatók.

Minden nagy marker mellé A4-es méretű tanulói lapokat adunk ajándékba, melyekkel a gyerekek egyéni munkát végezhetnek.

Az AR markereket webshopunkban azonnal megrendelheti.

https://iskolaellato.hu/kiterjesztett-valosag-AR

 

Töltse le tetszőleges számú mobileszközre ingyen az ARRA alkalmazást, így minden tanár és tanuló a saját készülékével dolgozhat majd.

Indítsa el az alkalmazást, és irányítsa a kamerát a markerre, mintha egy fényképet készítene róla. A marker egész felületét látnia kell a kamerának. Ezt követően a virtuális tartalom letöltődik (internetelérés szükséges), és megjelenik a kiterjesztett valóság.