Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Taneszközblog
Pályázatok
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek
Alsó_tagozat
Sportszerek
Könyv, film, zenemű
Iskolai bútor és tábla
2018.02.08 10:07

Bee-bot pályatervező

Tervezzen saját Bee-bot pályát!

 

Újabb lehetőségeket kínálunk a Bee-bot, Blue-bot robotok használóinak. Egyre bővülő pályaparkunkon túl, mostantól mindenki megtervezheti saját pályáját, mely tökéletesen illeszkedik a kívánt témához, vagy a csoport speciális igényeihez.

 

A Digitális Jólét Programban is ajánlott padlórobotokhoz egyre több pálya kerül forgalomba, mégis felmerülnek újabb és újabb ötletek, igények az algoritmikus gondolkodást megalapozó foglalkozásokon. Ezért hoztuk létre on-line tervező oldalunkat, ahol mindenki saját elképzelésének megfelelő pályát hozhat létre

A www.beebot.hu címen elérhető tervezővel tetszőleges méretű pályák létrehozhatók. A rendelkezésre álló grafikai elemek szabadon rendezhetők, forgathatók. A mezők oldalvonalainak testreszabásával labirintusokat is építhetünk. Tekintsük át röviden, hogyan használhatjuk.

Az oldal megnyitásakor egy fegró ablakban rögtön megadhatjuk a pálya méretét, de mielőtt nekikezdenénk a munkának, ajánlott megtekintenünk az itt elérhető rövid kis bemutató videót.
A pálya méretét a robotok lépésméretéhez igazított mezők számában tetszőlegesen adhatjuk meg. Ha főleg standard iskolai padon szeretnénk használni a pályát 3x8 mezőből álló méretet javasoljuk, de a maximálisan tervezhető legnagyobb méret a 9x14 mezős pálya. Pályáink fóliázott kivitelben készülnek, ennek köszönhetően nem sérülékenyek, jól használhatók, de helytakarékosan, összetekerve is tárolhatók.
A pályák ára a mezők számával arányos. Erről az oldal jobb felső sarkában kapunk tájékoztatást. A tervezés során a pálya mérete nem változtatható, csak új pálya készítésével tudjuk ezt módosítani.
A bal oldali menüre kattintva megjenik a grafikák listája, melyek között kategóriák szerint szűrhetünk is. A képeket egyszerűen húzzuk a megfelelő mezőre. Ha módosítani szeretnénk az elhelyezésen, a képet egyszerűen húzzuk másik mezőbe. A mezőkön jobb egérgombbal kattintva a grafikák elforgathatók, törölhetők, vagy a cellának keretvonal állítható be.
A keretek vonala a monitor képén nem mindig azonos vastagságú, de ez nyomtatásban természetesen egységes képet ad majd. Ezzel a módszerrel útvonalakat, labirintushálózatokat alakíthatunk ki.
Tervünket a felső menüsorba kattintva mentsük el, majd a legfontosabb adatok megadásával küldjük el a megrendelést.
Az így létrehozott pályák természetesen nem csak Bee-bot és Blue-bot robotokkal használhatók, de ezek lépésméretére vannak optimalizálva. Ha a tervezővel nem sikerül az elképzeléseinek megfelelő pályát létrehozni, keressen minket e-mailben, iskola@stiefel.hu e-mailcímen!
Látogasson el rendszeresen a www.beebot.hu oldalra, mert a grafikák száma folyamatosan bővül.