Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Magyarország vallásai falitérkép

Magyarország vallásai falitérkép
 • Méret
  160 x 120
  Kivitel
  fóliázott, lécezett
  Cikkszám
  53507
Adatok
43 990 Ft

A térkép Magyarország legelterjedtebb vallásait mutatja be, színes, jó érthető formában. Nagyméretű iskolai falitérkép.
 • Ez a hiánypótló, nagyméretű falitérkép nagy segítséget jelentent az iskolai oktatásban. Nemcsak a vallásoktatásban használható, hanem a történelem, az irodalom és az etika képzésben és az osztályfőnöki órán is. Jól láthatóan, a gyerekek számára is érthetően különülnek el rajta a nagy vallási csoportok és jelentős vallási kisebbségek. Az egyes vallások követőinek számát barátságos rajzok segítségével szemléltetjük. Külön érdekesség, hogy az ateisták száma is szerepel Magyarország vallási térképén. A térkép a népszámlálási adatok alapján készült, egyedülálló adattartalommal rendelkezik.
   
  Mit ismerhet meg a diák és szemléltethet a tanár ennek a két térképnek a segítségével?
  • Magyarország vallásainak földrajzi elhelyezkedését, ami igen fontos lehet a napi események magyarázatához osztályfőnöki órán vagy történelemből. 
  • A vallások követőinek és az ateisták számát Magyarországon, barátságos rajzos diagrammal szemléltetve 
  • Magyarország szent és kegyhelyeit, a  magyarországi zarándokutakat  (pl. Mária-út) amit akár az osztálykirándulások tervezéséhez is használhat
  • Magyarország vallási térképén szerepelnek az egyházi központok is. A keresztény egyházmegyéket külön melléktérkép ábrázolja. Ez az egyházi szervezet megismeréséhez nyújthat hátterinformációt, és igen jól használható az egyházi iskolákban. 
  Kétoldali fóliabevonattal és minőségi falécezéssel szállítjuk - szinte örök életű darab. Csak a Stiefelnél és viszonteladóinál kapható.