Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Ókori olimpiák oktatótabló

Ókori olimpiák oktatótabló
 • Méret
  160 x 120
  Kivitel
  fóliázott, falécezett
  Cikkszám
  51207
Adatok
43 990 Ft

Az olümpiai játékok az ókori Görögországban jelen lévő atlétikai és vallási ünnep volt Zeusz tiszteletére Olümpiában. A történeti források szerint a játékokat i. e. 776 és i. sz. 393 között négyévente tartották, összesen 292-t. Az újkori olimpiai játékok sora – az ókori olümpiák mintájára, 1503 év elteltével – 1896-ban Athénban kezdődött el.

 • Az ókori olimpiákról ad átfogó tájékoztatást oktatótablónk, szemléletes rajzokkal, mely Olümpia városát a legújabb történeti és régészeti kutatások alapján elkészített rekonstrukciós rajzon ábrázolja madártávlatból.

  A sportágakat szemléltető sportolók mozdulatai, ruházatuk, felszerelésük vagy ruhanélküliségük hitelesek, több rajz ókori broznszobrok alapján készült. Kiváló eszköz a tanárok kezében a téma tanításakor. A tabló segítségével regényeket lehet mesélni a gyerekeknek a részletekről. A tabló időszalagja a játékok olyan kevéssé ismert érdekességeit, versenyszámait is felvillantja, mint a „kürtösök és kikiáltók versenye”, vagy a „kancalovaglás futással”. 

   

  Strapabíró fóliabevonattal, bükkfaléccel szállítjuk.