Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Pályázatok
- Ovibolt
- Fejlesztő eszközök
- Szenzoros eszközök
- Digitális osztályterem (hardver, szoftver)
- Robotika
- Természettudományok
- Utolsó darabok
- Akciós termékek
- Levenhuk leárazás
- PASCO termékek
- PASCO Labor felszerelés
- PASCO Datalogger-ek, interfészek
- PASCO Szenzorok
- PASCO Szoftverek
- PASCO Teljes kísérletek Fizikából
- PASCO Kísérleti útmutatók
- PASCO Smart Cart, Pascar szettek és kiegészítők
- PASCO Moduláris áramkörök
- PASCO Szerkezeti rendszerek
- PASCO Programozás és Robotika
- PASCO Alapvető Fizika tanterv
- PASCO Alapvető Kémia tanterv
- PASCO Alapvető Biológia tanterv
- NTL termékek
- Fizikai taneszközök
- Kémiai taneszközök
- Biológiai taneszközök
- Környezet- és természetismeret
- Megújuló energiák
- Matematika taneszközök
- Tudományok gyerekeknek
- 3D nyomtatás és szkennelés
- Robotika
- Labor- és műhely tárolórendszerek
- Természettudományos oktatótablók
- Iskolai térképek, tablók
- Alsó tagozat
- Sportszerek
- Művészet és kultúra
- Iskolai bútor és tábla
- Kifutó termékek
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
PASCO Alapvető Biológia kísérleti útmutató
Ez a kézikönyv 23 laborkísérlethez nyújt részletes, átfogó útmutatót, melyeket a PASCO Kezdő illetve Kiegészítő Biológia Laborkészlet (EB-6334 és EB-6335) és a PASCO Biológia Kezdő-, és Kiegészítőcsomag szenzoraival végezhet. A könyvet megtalálja digitálisan a Kezdőcsomagok részeként is, azonban itt külön nyomtatott formában is megvásárolhatja.
-
Jellemzők:
- Minden kísérlethez mellékelve van egy tanári útmutató és a diákok számára kitölthető kérdéssor.
- Ez utóbbi tartalmazza az eljárások menetét, üres diagramokat és táblázatokat az adatok begyűjtésére valamint gyakorlókérdéseket is az adott gyakorlat jobb megértése érdekében.
- Minden kísérlet szorosan kapcsolatban áll a PASCO szoftvereivel, szenzoraival és egyéb kiegészítő eszközeivel.
Elvégezhető kísérletek:
- 1. Enzimaktivitás
- 2. Membránok áteresztőképessége
- 3. Ozmózis
- 4. Csírázó magvak légzése
- 5. Savas eső
- 6. Testhő szabályozás
- 7. Sejtlégzés az élesztőben
- 8. Növényi légzés és fotoszintézis
- 9. Növényi színezőanyagok
- 10. Sejtméret
- 11. Organizmusok és pH
- 12. Puffer a biológiai rendszerben
- 13. Ételmiszer energiatartalma
- 14. Élesztő metabolizmusa
- 15. Vízi növények fotoszintézise
- 16. Termőföld pH-ja
- 17. Kipárolgás
- 18. A víz és a pH
- 19. Víztisztítás
- 20. Időjárás egy terráriumban
- 21. EKG: tényezők, melyek hatással vannak a szívre
- 22. Testmozgás és pulzus/vérnyomás
- 23. Izomerősség és a légzés nagysága