Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

PASCO termékek

Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek

A PASCO megoldásai az általános iskolai tanulóktól kezdve, akik alapkísérleteket végeznek a hővel, egészen az egyetemi hallgatókig terjednek, akik fotoelektromos hatás-rendszerünket használva állapítják meg a Planck-állandót.
A felhasználók köre igen széles, de minden iskolai tanár és egyetemi professzor, aki a mi eszközeinket és megoldásainkat használja, ugyanazt szeretné: megbízható, magas minőségű termékeket, amelyek gyorsan telepíthetők, a megbízhatóan működnek, minden szükséges mérést, kísérletet el lehet végezni velük, és hosszú évekig gond nélkül használhatóak.

A PASCO megoldásai annyira plug-and-play rendszerűek, amennyire csak lehetséges, így a tanulók a természettudományok tanulására összpontosíthatnak a természettudományok alkalmazásával, és a tanárok pedig a technológiával vívott küzdelem helyett arra fordíthatják az idejüket, hogy megkönnyítsék a tanulást.

Az osztályterem felszereltségétől függően mindenre van megoldásunk. SPARKvue szoftverünk fut Mac és Windows számítógépeken, iPadeken, Android tableteken, Chromebookokon, iPhone-okon vagy választhatja a PASCO saját SPARK LX és LXi tabletjeit is.

Angol és magyar nyelvű termékkatalógusainkat a képekre kattintva tekintheti meg:

                    

További tematikus katalógusok megtalálhatók a kategóriáknál.

Ingyenesen elérhető, online kísérlet leírások