Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek
Pályázat
Térkép
Interaktív
Művészeti nevelés taneszközök


PASCO Nagysebességű forgótükör

PASCO Nagysebességű forgótükör
  • Cikkszám
    PS1152016
Adatok
PASCO cikkszám:
OS-9263

A Nagysebességű forgótükröt a PASCO Teljes fénysebesség berendezéséhez (OS-9261A) vagy az Alap fénysebesség berendezéshez lehet használni. A tükör azonban önmagában is elérhető DIY kísérletekhez.

  • A Nagysebességű forgótükör saját tápegységgel és digitális kijelzővel rendelkezik. A tükör kontraszt nélküli 1/4 hullámhosszon belül. Nagysebességű, golyó alakú csapágyak támogatják a működésben, illetve egy védőház van köré rögzítve. Egy egyenáramú motor hajtja. Műanyag zárócsavar teszi lehetővé, hogy a tükör ne mozduljon el a lézeres összehangolás során.

    Egy optikai detektor és a digitális kijelző együttese 0,1%-os hibahatárral vagy 1 fordulat/mp-es pontossággal teszi lehetővé a forgómozgás mérését. A kijelző és a forgómozgást irányító felület az tápegység elülső felén helyezkednek el. A forgás iránya megváltoztatható és a forgási ráta folyamatosan módosítható 100 és 1000 fordulat/mp között. Ráadásul, a MAX REV/SEC gombot lenyomva tartva, a forgási sebesség maximum értéke igen gyorsan elérhető, ami megközelítőleg 1500 fordulat/mp.