Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek
Pályázat
Térkép
Interaktív
Művészeti nevelés taneszközök


PASCO Fotókapu fej

PASCO Fotókapu fej
 • Cikkszám
  PS1041022
Adatok
PASCO cikkszám:
ME-9498
 • A PASCO fotokapu fej keskeny infravörös sugárral működik és gyors esési idővel rendelkezik, amely nagyon pontos jeleket alkot az időzítéshez. Amikor az infrasugár a forrás és a detektor közt akadályba ütközik , a fotokapu kimeneti feszültsége alacsony, és a piros LED a fotokapun világít. Amikor a sugár nincs akadályozva, a kimenő feszültség magas, és a LED kikapcsol.

  A fotokapu/csigarendszer egy fotokapu fejet használ, hogy megvizsgálhasson alacsony súrlódású csigaforgást, egyszerű, sokoldalú szenzort biztosítva. Számoljon és ábrázoljon helyzetet, sebességet, kocsik és tömegek gyorsulásá stb. A csiga továbbá el is távolítható, és a fotokapu standard fotokapukísérletekre is használható.

  A dinamikai rendszerek fotokapui az idő-, sebesség- és gyorsulásmérés széles tartományát nyújtják. A fotokapuk dinamikai kocsikra szerelhetők a biztosított kapcsok segítségével. Számítógéppel használva a rendszer adatrögzítést, -megjelenítést és analízist tud végezni.

  Csatlakoztathatóság
  Az eredeti ScienceWorkshop fotokapu, ez a szenzor közvetlenül az 550 vagy 850 digitális bemeneteire és a régi ScienceWorkshop csatlakozókra csatlakozik. PASPORT csatlakozókkal (mint például az AirLink) való használathoz digitális adapterre van szükség.

  Jellemző felhasználás
  Alapvető helyzet-, sebesség-, és gyorsulásmérések kivitelezése
  Szabadesés, gravitáxiós gyorsulás vizsgálata
  Ingaperiódus mérése

  Interfész és szoftver szükséges
  Ahhoz, hogy ezt a terméket használja, 550-es vagy 850-es univerzális csatlakozóra van szüksége.
  Ehhez a termékhez szükséges vagy ajánlott PASCO software az adatgyűjtéshez és analízishez. A SPARKvue vagy a PASCO Capstone szoftverek bármelyike használható.