Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal tanulói munkalap

Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal tanulói munkalap
 • Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal tanulói munkalap
 • Cikkszám
  23747
  Min. rendelhető mennyiség
  10 db
Adatok
299 Ft

A magyar nyelv egyik legnehezebben megtanulható szabályához nyújt gyakorlati segítséget ez a munkalap. Javasoljuk otthoni és órai gyakorláshoz is.

Témájához kapcsolódó hasznos élménnyel, az úgynevezett kiterjesztett valóságtartalommal 
(angolul: augmented reality, röviden: AR) készült.

 • Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal.

   

  A magyar nyelv egyik legnehezebben megtanulható szabályához nyújt gyakorlati segítséget ez a munkalap. Javasoljuk otthoni és órai gyakorláshoz is.
  Az egyik oldalon képekkel illusztrált szószedet, megjegyezhető szabályok, a másik oldalon gyakorlási lehetőség segíti a megtanultak rögzülését.

  A kiterjesztett valóság használatával egy vidám, oktatóvideó jelenik meg, melyben képekkel illusztrálva teszik könnyebbé a J-Ly helyesírás általános szabályainak memorizálását. Kellemes zene és gyermeki hang teszi élvezetesebbé a tanulást. Nézze meg a videót:

   

  A tablót gyakorló pedagógusok állították össze, sokéves tapasztalataik alapján. A magyar iskolák több, mint 40%-a használja a munkalap nagyméretű iskolai tabló változatát.

  Bármilyen kapcsos mappába lefűzhető, a többi tanulói munkalappal együtt gyűjthető, így válnak rendszerezhetővé, áttekinthetővé az alapismeretek. Előnye, hogy dupla oldalas: az egyik oldala tanít, a másik gyakoroltat. A tanuló önmagát is tudja ezáltal ellenőrizni. Mivel vízálló, írható- letörölhető a felülete, újra és újra használható.

  kiterjesztett valóság használatával egy vidám, oktató videó jelenik meg, melyben képekkel illusztrálva teszik könnyebbé a J-Ly helyesírás általános szabályainak memorizálását. Kellemes zene és gyermeki hang teszi élvezetesebbé a tanulást.