Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


SI mértékegység-rendszer I. + munkaoldal tanulói munkalap

SI mértékegység-rendszer I. + munkaoldal tanulói munkalap
 • SI mértékegység-rendszer I. + munkaoldal tanulói munkalap
 • Cikkszám
  2493207
  Min. rendelhető mennyiség
  10 db
Adatok
299 Ft

SI mértékegység-rendszer I. + munkaoldal
Témájához kapcsolódó hasznos élménnyel, az úgynevezett kiterjesztett valóságtartalommal 
(angolul: augmented reality, röviden: AR) készült.

 •  
  Egér és vízimalom, macska és konnektor, elefánt és fogkrém, párduc és célszalag. Ezeket a furcsán hangzó kapcsolatokat, de valójában igen mindennapi fizikai fogalmakat, jelenségeket illusztráló, két tagból álló sorozat az SI alap- és származtatott mértékegységeinek világába kalauzol el. A hátoldalon gyakorlóoldal egészíti ki az ötletes és humoros rajzokkal, fizikusportrékkal összeállított táblázatot, amely a mértékegységek elnevezésének idegen nyelvű eredetét is megadja.

  Bármilyen kapcsos mappába lefűzhető, a többi tanulói munkalappal együtt gyűjthető, így válnak rendszerezhetővé, áttekinthetővé az alapismeretek. Előnye, hogy dupla oldalas: az egyik oldala tanít, a másik gyakoroltat. A tanuló önmagát is tudja ezáltal ellenőrizni. Mivel a felülete vízálló, írható és letörölhető, ezért újra és újra felhasználható.

  kiterjesztett valóság használatával, egy quiz játékhoz hasonló módszerrel tesztelhetjük a mértékegységekről megszerzett tudásunkat. A feladat az átváltások elvégzése, és három alternatíva közül választhatunk. A helyes válasz esetén zöld színűvé, helytelen esetén piros színűvé válik a kiválasztott lehetőség.  A játék végén megjelenik a pontszámunk, majd újra próbálkozhatunk.