Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Nemi betegségek 2.-3. (vírusok) / (bakteriális fertőzések) tanulói munkalap

Nemi betegségek 2.-3. (vírusok) / (bakteriális fertőzések) tanulói munkalap
 • Nemi betegségek 2.-3. (vírusok) / (bakteriális fertőzések) tanulói munkalap
 • Cikkszám
  275117
  Min. rendelhető mennyiség
  10 db
Adatok
299 Ft
A tabló a szexuális úton terjedő vírusos és bakteriális fertőzésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat foglalja össze, illetve ezek megelőzéséről, tüneteiről és a betegségek kezeléséről.
 • A legújabb felmérések szerint a fiatalok serdülése és nemi élete is 3-5 évvel elõbb kezdõdik, mint 20-25 évvel ezelõtt. Sok fiatal meggondolatlanul váltogatja alkalmi partnereit, éretlenségébõl adódóan eszébe sem jut, hogy komoly baja is származhat ebbõl. A szexuális élet kérdéseirõl a legtöbb családban nem, vagy nem a megfelelõ módon beszélnek. A Stiefel egészségnevelés-tablósorozatához kapcsolódó munkalapok segíthetik a fiatalokat és a tanárokat is abban, hogy ezekre a problémákra megoldást találjanak.
  A tanulói munkalap a szexuális úton terjedõ vírusos fertõzésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, jól érthetõ módon, foglalja össze: a herpesz, HPV fertõzés, HIV kórokózóiról, Trichomoniasis megelõzésérõl, tüneteirõl és a betegségek kezelésérõl, valamint a leggyakoribb szexuális úton terjedõ bakteriális fertõzésekkel (szifilisz, tripper, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma) kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat foglalja össze, valamint ezek megelõzésérõl, tüneteirõl és kezelésükrõl tájékoztat.