Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Művészeti nevelés taneszközök


Interaktív számháború III. [Cd-ről indítható]

Interaktív számháború III. [Cd-ről indítható]
  • Licensz
    Cd-ről indítható
    Cikkszám
    MK-6133-0-A
Adatok
31 399 Ft
Ez a három részből álló szoftver sorozat lehetőséget ad arra, hogy minden kisgyerek könnyen és örömmel sajátítsa el a szorzó- és bennfoglaló táblát, hogy játszva gyakorolja a tízes átlépést az összeadások és kivonások során.
  • Az izgalmas játékok most élvezetes versengéssé teszik ennek a nehéz anyagrészek a begyakorlását, a biztos számolási rutin kialakulásának folyamatát. Minden CD négy kerettörténetet tartalmaz, amelyekben a tanulóknak fontos missziót kell ellátniuk, ehhez matematika-tudásukat, stratégiai képességüket kell bevetniük.
    A játékok alkalmazhatók tantermi óra keretében interaktív táblán csoportfoglalkozással, vagy számítógépen páros, kiscsoportos vagy egyéni játék keretében. Számítógépen a játékok párosával, vagy két-kétfős csapatokban, esetleg egyénileg is játszhatók. A CD többféle beállítási lehetőséget, feladatonként kétféle nehézségi szintet is biztosít, így könnyen megtalálhatjuk az óraszervezéshez, a tanulók felkészültségi szintjéhez legmegfelelőbb alkalmazási lehetőséget. A sorozat tagjai angol és magyar nyelven is megvásárolhatók.