Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


A problémamegoldás tanulható - interaktív CD-rom - ötödik szint: 5. osztályosoknak [Telepíthető]

A problémamegoldás tanulható - interaktív CD-rom - ötödik szint: 5. osztályosoknak [Telepíthető]
 • Licensz
  Telepíthető
  Cikkszám
  MK-6185-9-B
Adatok
62 800 Ft
Szervesen illeszkedik a kompetenciafejlesztő programok eszköztárába, mégpedig úgy, hogy elkerüli a függést műveltségterületektől és tankönyvektől, ezért bármely programmal működő iskolában minden évfolyamon, akár tanórán kívül is használható.
 • A 6 részes interaktív CD-ROM sorozat különböző szinteken a problémamegoldás széles tárházát kínálva nyújt segítséget a stratégiák elsajátításához, annak érdekében, hogy az Ön diákjai sikeres problémamegoldókká váljanak. Részenként kilenc, az életben is előforduló, valódi problémát fogalmaz meg gyermekközeli módon, amelyeknek megoldásához különböző stratégiákat kínál fel.

  A sorozat komplex módon támogatja a kompetenciafejlesztést:

  • Szervesen illeszkedik a kompetenciafejlesztő programok eszköztárába, mégpedig úgy, hogy elkerüli a függést műveltségterületektől és tankönyvektől, ezért bármely programmal működő iskolában minden évfolyamon, akár tanórán kívül is használható.
  • Egyéni és csoportos differenciálásra is megfelelően alkalmazható, hiszen válogathatunk a feladatok között, /eltérő nehézségi fok, eltérő stratégia és megoldási lehetőség/, de azonos feladaton belül is /alapfeladat, kiegészítő feladat/.
  • Játékosan, a gyermek érdeklődésére építve tanít, miközben lehetővé teszi a próbálkozást, az egyéni elképzelések kipróbálását, jelentősen növelve a tanulói motivációt.
  • Interaktív táblán és számítógépen egyaránt használható.
  • A mellékelt tanári segédletek /egy rövidebb összefoglaló, és egy részletes óravázlat/ javaslatokat.