Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Így könnyű III. [Cd-ről indítható]

Így könnyű III. [Cd-ről indítható]
 • Licensz
  Cd-ről indítható
  Cikkszám
  MK-6228-3-A
Adatok
31 399 Ft
Az egyszerű szövegezésű feladatok megoldatásával egyrészt elmélyíthetjük és szemléletessé tehetjük, másrészt problémahelyzetben gyakoroltathatjuk az összeadás, kivonás, illetve a szorzás és osztás értelmezését, elvégzését is az adott évfolyamoknak megfele
 • SZERETNÉ, HA TANÍTVÁNYAI GYAKORLOTT SZÖVEGESFELADATMEGOLDÓKKÁ
  VÁLNÁNAK?  Az Így könnyű! - A szöveges feladatok megoldása tanulható CD ehhez nyújt segítséget.
  A 90 játékos feladat feldolgozásával diákjaink megtanulhatják a szöveges feladatba ágyazott matematikai tartalmak kiszűrését, a feladat szempontjából lényeges és lényegtelen információk szétválogatását. Képessé válnak a szöveges feladatok csoportba sorolására, elsajátítják azt a nyelvezetet, amellyel a feladatokat meg tudják fogalmazni. A CD nagymértékben fejleszti a szövegértelmező- és szövegkészítő képesség, az információ feldolgozás mellett a műveletfogalom (összeadás, kivonás, szorzás, osztás) elmélyítését, a számolási rutin megszerzését a négy alapművelet végzésében.

  A sorozat három CD-ből áll:

  Az Így könnyű! sorozat I. az 1-2. osztályosoknak készült. Az egyszerű szövegezésű feladatok megoldatásával egyrészt elmélyíthetjük és szemléletessé tehetjük, másrészt problémahelyzetben gyakoroltathatjuk az összeadás, kivonás, illetve a szorzás és osztás értelmezését, elvégzését is az adott évfolyamoknak megfelelő számkörben.