Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Gyerekjáték - 1. osztályos matematika [Cd-ről indítható]

Gyerekjáték - 1. osztályos matematika [Cd-ről indítható]
 • Licensz
  Cd-ről indítható
  Cikkszám
  MK-6252-8-A
Adatok
31 399 Ft
Az Interaktív Matematika CD-sorozat első része a - Cirkuszi mutatvány című kiadvánnyal párban - a Ligetbe repíti el a gyerekeket, ahol felülhetnek a vidámpark különböző játékaira, és résztvehetnek egy cirkuszi előadáson is.
 • Sőt, virtuálisan beleshetnek a színfalak mögé, miközben játszva oldanak meg matematikai feladatokat. A kiadvány kedves és játékos képi világa lenyűgözi a gyerekeket és tanítóikat egyaránt.
  Az Interaktív Matematika CD-sorozat első részei a Ligetbe repítik a gyerekeket. Az elsősöknek készült rész történetei vidámparki környezetben játszódnak, a megjelenés előtt álló másodikos rész pedig cirkuszi keretek között. A jó hangulatú, színes és izgalmas feladatok nemcsak azért készültek, hogy a tanítók munkáját megkönnyítsék, hanem az iskolapadba most bekerült kisdiákoknak is élménnyé varázsolja az a matematikával ismerkedést. Nemcsak az óvoda-iskola átmenetben segít azzal, hogy játékosan szórakoztatóvá teszi a tanórákat, hanem az érdeklődést felkeltő, motivációteremtő erejével egy döntő időszakban segít megteremteni a matematika iránti pozitív attitűdöt, ráébresztve a tanulókat arra, hogy gondolkodni jó és érdekes!


  Azontúl, hogy a tanítók egy kiváló motivációs eszközt kapnak a kezükbe, a szerző úgy állította össze az animációkat, hogy azokkal remek lehetőség nyílik a differenciálásra, hiszen több tényező (idő, nehézségi fok) is állítható a feladatokban. A kinyomtatható feladatlapok és a módszertani segédletben megjelenő ajánlások a különböző munkaformák (páros, csoport-, stb) alkalmazásának lehetőségét segítik elő.
  A gyűjtemény nagy hangsúlyt fektet a matematikai szövegértés fejlesztésére, a problémamegoldó gondolkodás kialakítására. Az egyes animációk a matematikai tartalmak elsajátításán és a számolási rutin kialakításán kívül hozzájárulnak a tanulók részképességeinek sokoldalú fejlesztéséhez.  A CD alkalmas az osztálytermi környezetben (tanórán, napköziben, szakkörön) való használatra és egyéni fejlesztésre, valamint az otthoni izgalmas, de hasznos időtöltésre.