Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Origo [Cd-ről indítható]

Origo [Cd-ről indítható]
 • Licensz
  Cd-ről indítható
  Cikkszám
  MK-6355-6-A
Adatok
31 399 Ft
Origo - CD-ről indítható, vagy hálózatra telepíthető változat.
 • Az animációk a 7-8. osztályos tananyag legfőbb részeit fedik le. Minden témakör lehetőséget biztosít arra, hogy a pedagógusok és a tanulók egyaránt kedvük szerint válogathassanak. Az animációk egy része elméleti tudást ad, majd azt gyakoroltatja. A legtöbb feladathoz számláló is tartozik, lehetővé téve az azonnali ellenőrzést. A CD-ken megtalálhatók olyan témakörök, amelyek nem kötelező tananyagok, de véleményünk szerint ezekre azért van szükség, hogy a tanárok tudjanak differenciálni, valamint a tehetséggondozáshoz is nagy segítség.
  Az animációk egyre nehezedő feladatokon keresztül ölelik fel a tananyagot. A sorozattal fejleszthetők – többek között – a matematikai-logikai, a szövegértési-szövegalkotási, és az informatikai kompetenciák. A CD-k tanórai felhasználást segítik még az egyes feladatok, összesítő táblázatok PDF formátumban való kinyomtathatósága is.
  A felmerült igényekhez igazodva a „szárazabb” anyagrészek között játékos feladatok is szerepelnek a CD-ken. Így olyan megoldások születtek, amelyek fejlesztik a koncentrációs képességet, és motiválóak is egyben.
  Több kiegészítő eszköz is helyet kapott az animációkban, mint például a redőny, amely módszertani szempontból fontos. Ezzel a funkcióval nem csak az egész képernyő mutatható meg, hanem annak csak egy része is.
  Összefoglalva tehát a szemléletes, színes animációk segítik az új anyagok bevezetését, a gyakorlást és a differenciálást is. Alkalmat adnak arra, hogy a tanulók önállóan vagy csoportban dolgozhassanak, és ellenőrizessék a munkájukat.

  I. Geometria
  II. Tanári geometria
  III. Függvények
  IV. Koordináta-rendszerek