Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


10+ Cd-ről indítható és telepíthető változat [Telepíthető változat]

10+ Cd-ről indítható és telepíthető változat [Telepíthető változat]
 • Licensz
  Telepíthető változat
  Cikkszám
  MK-6357-0-B
Adatok
36 399 Ft
A 10.-es anyagrészt bemutató CD jó kiegészítője a mindennapi középiskolás tanítási gyakorlatnak.
 • Összefoglalja, rendszerezi mindazon ismereteket, amelyek a középszintű érettségi sikeres letételéhez szükségesek. Az animációk segítik az adott évfolyamok tananyagának szemléltetését, összefoglalását, az ismeretek rendszerezését. A tanár folyamatos kontaktust tud tartani az osztállyal. Figyelemmel kísérheti tanítványai reakcióit, a megértés folyamatát, és ennek
  megfelelően működtetheti, megállíthatja, vagy visszajátszhatja az animációt. A CD jól alkalmazható a tanulók tudásának ellenőrzésére, új anyag részek bevezetésére, a tanult ismeretek gyakorlására, nagyobb anyagrészek összefoglalására, rendszerezésére.
  Az anyagot úgy készítettük el, hogy nem csak interaktív táblás tanórák megtartásához ideális, hanem számítógépről projektoros vetítésre is alkalmas. Működése egyszerű: akár 300-szorosra is nagyíthatók az animációk, a navigációs gombok kezelése is végtelenül egyszerű. A beépített rajzeszközzel a táblán vagy a PC előtt ülve is dolgozhatunk. Az animációk segítenek összefoglalni, rendszerezni és megérteni az elsajátítani kívánt tananyagot. Ez a CD is hasznos kiegészítője a tankönyveknek, és bátran ajánljuk otthoni gyakorláshoz is. Az Interaktív matematika szoftvercsalád az interaktív táblák minden típusán működik, megnyitásához nincs szükség külön szoftverre, valamint tanulói PC-n is használható.