Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Teljes Newton fizikai laboratórium példatár csomag (8 szoftver) [Diáklicenc (25db)]

Teljes Newton fizikai laboratórium példatár csomag (8 szoftver) [Diáklicenc (25db)]
 • Licensz
  Diáklicenc (25db)
  Cikkszám
  NEWTON-CSO-B
  Tömeg
  1 kg/db
Adatok
162 560 Ft
8 fizikai témakör: Csillagászat,
Dinamika, Elektromosság, Kinematika, Magnesesseg, Nuklearis fizika, Optika, Rezgomozgasok, Thermodinamika, Munka es energia 3 dimenziós példatára.
 • A Newton Nézegető oktatószoftverrel a fizika szinte valamennyi területét – kinematika, dinamika, munka és energia, rezgőmozgások, termodinamika, optika, elektromosság, csillagászat – megismerhetjük. Az oktatóprogram egy virtuális, három dimenziós világot jelenít meg, amelyben a fizika törvényei alapján mozognak a testek. Ebben a környezetben játékosan tanulhatjuk a fizikát, kísérleteket  tanulmányozhatunk interaktív módon.


  A megnyitott kísérletet elindítva a testek mozgásba lendülnek a kényszerek által meghatározott pályák mentén, útjukat folytonosan változó sebesség- és erővektorok kísérik. Mindez filmszerűen pereg le szemeink előtt.


  Számos demonstrációt tartalmaz a szoftver. Ha megnyitunk egy példafájt futtatjuk a szimulációt, a program a fizika törvényeit szimulálva mozgatja a térben lévő testeket. Leíró ablakban elolvashatjuk a kísérlet magyarázatát. Egyes példafájlokban feladatot kapunk, aminek a megoldását is megtaláljuk a leíró ablak lapozásakor.  Csillagászat témakörben megvizsgálhatjuk a bolygók mozgását, megismerhetjük Kepler törvényeit.


  Newton törvényeitől az egyszerű gépeken át tanulmányozhatjuk a testek dinamikai tulajdonságait.


  Fénytan kísérletek egy sugárkövető eljárásnak köszönhetően valósághűen 3D környezetben adja vissza szimulációt. Megvizsgálhatjuk, mi történik, ha fehér fényt bocsájtunk prizmára, hogyan képezhetünk le egy tárgy képét gyűjtőlencsén, megvizsgálhatjuk a fénytörést, vagy akár megismerhetjük a különböző távcsövek működését is.


  Mi az a Brown mozgás? Hogyan működik a gőzgép? Tanuljuk meg a termodinamika részből.


  Coulomb-törvényt, elektromos erőtér, Ohm törvény és egyszerű elektromos hálózatok, ezt mind megtaláljuk az elektromosság alaptörvényei csomagban.