Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Newton Dinamika laboratórium - paraméterezhető szemléltető példatár [Diáklicenc (25db)]

Newton Dinamika laboratórium - paraméterezhető szemléltető példatár [Diáklicenc (25db)]
 • Licensz
  Diáklicenc (25db)
  Cikkszám
  NEWTON-DI-B
Adatok
40 640 Ft
29 paraméterezhető szemléltető példával.
 • A Newton Nézegető oktatószoftverrel a fizika szinte valamennyi területét – kinematika, dinamika, munka és energia, rezgőmozgások, termodinamika, optika, elektromosság, csillagászat – megismerhetjük. Az oktatóprogram egy virtuális, három dimenziós világot jelenít meg, amelyben a fizika törvényei alapján mozognak a testek. Ebben a környezetben játékosan tanulhatjuk a fizikát, kísérleteket  tanulmányozhatunk interaktív módon.


  A megnyitott kísérletet elindítva a testek mozgásba lendülnek a kényszerek által meghatározott pályák mentén, útjukat folytonosan változó sebesség- és erővektorok kísérik. Mindez filmszerűen pereg le szemeink előtt.


  Számos demonstrációt tartalmaz a szoftver. Ha megnyitunk egy példafájt futtatjuk a szimulációt, a program a fizika törvényeit szimulálva mozgatja a térben lévő testeket. Leíró ablakban elolvashatjuk a kísérlet magyarázatát. Egyes példafájlokban feladatot kapunk, aminek a megoldását is megtaláljuk a leíró ablak lapozásakor.  Newton törvényeitől az egyszerű gépeken át tanulmányozhatjuk a testek dinamikai tulajdonságait.