Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Interaktív_eszközök
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek


Magyar történeti áttekintés a Honfoglalás korától - oktató CD [új verzió]

Magyar történeti áttekintés a Honfoglalás korától - oktató CD [új verzió]
 • Licensz
  1 gépes licenc új
  Cikkszám
  SLD505
Adatok
36 000 Ft

ÚJ KIADÁS, BŐVÍTETT VERZIÓ!!! A Magyar történeti áttekintés CD digitális tananyag megismerést nyújt egészen a Honfoglalás korától kezdődően a magyar történelem folyamatára.
KORÁBBI LICENSZRŐL KEDVEZŐ ÁRON LEHET FRISSÍTENI!
 • ÚJ, BŐVÍTETT, ÁTDOLGOZOTT KIADÁS. A KORÁBBI LICENSSZEL RENDELKEZŐ INTÉZMÉNYEK KEDVEZMÉNYES ÁRON FRISSÍTHETNEK!


  A Magyar történeti áttekintés CD digitális tananyag megismerést nyújt egészen a Honfoglalás korától kezdődően a magyar történelem folyamatára.


  Ezt az egyszerűen kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő CD-sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegyük minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).


  Termékünk leírása:


  Az interaktív időszalag segítségével lépkedhetünk a magyar történelem századai között, az adott időszak eseményeit összefoglaló táblázat mellett jelentős személyiségeinek életrajzát és a korszakhoz kapcsolódó Magyarország térképet is megjelenítve. Külön menüpontok alatt jeleníthető meg az Árpád-ház családfája, a magyarországi Anjouk családi kapcsolatai és a Habsburg-ház családfája, így megkönnyítve a teljes áttekintést. Nagy segítséget nyújt az összefüggések és a sorrendiségek megértésében, rálátást biztosít a magyar történelem egészére. A harmadik rész témája,a növényi és állati élőhelyek.
  • A magyar történelem teljes áttekintését biztosító oktató CD a kitűnő minőségű térképek mellett az Árpád-ház, a Habsburg-ház és az Anjou-ház családfáját is részletesen bemutatja.

  • Az időszalag mentén többféle navigálási lehetőséget is biztosít a program, lehetőséget biztosítva az óra menetét leginkább segítő módszer megválasztására.

  • A kiválasztott századra kattintva az időegyenes is a kiválasztott időszakra áll, míg felül megjelenik a korszak Magyarországát bemutató térkép, mellette pedig az adott időszak uralkodójának arcképe és tevékenységének ismertetése. Az arcképes leírás és a térkép között egy kattintással válthatunk.

  • A kiválasztott század eseményeit az időszalag görgetésével követhetjük végig. Az uralkodók képeire kattantva előhívható tevékenységük leírása.

  • Az oldalról benyitható menüsor lehetőséget biztosít arra is, hogy a személyiségeket a betűrendben történő vagy időrendi felsorolásból válasszuk ki, illetve hogy a térképeket címük alapján hívjuk elő az időrendben történő felsorolásból.

  • Szintén oldalról benyíló ablakból ismerhető meg a jelmagyarázat, elősegítve a látottak pontos értelmezését.

  • A kellemes színek és szép grafikai megoldások felkeltik és ébren tartják az érdeklődést, kedvet teremtve böngészéshez, ismeret elsajátításhoz.