Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékleírások
Pályázatok
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek
Alsó_tagozat
Sportszerek
Könyv, film, zenemű
Iskolai bútor és tábla
2021.03.23 11:19

Abilix Krypton programozható robotok

Az Abilix Krypton robotokkal szárnyalhat a képzelet

Belutatjuk az Abilix Krypton robotokat, amelyek kategóriájukban kiemelkedő paraméterekkel rendelkező oktatórobotok.

Játékos ismerkedés a kódolással

Az Abilix Krypton robotok segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a programozás alapjaival, valamint a mechanikus építéssel.

A készletek számtalan lehetőséget rejtenek magukban, így szinte bármilyen formát ölthetnek.

Az Abilix oktatórobotok maradandó élményt nyújtanak és játék közben fejlesztik a gyermekek kreativitását és logikai gondolkodását.

     

Végtelen lehetőség egy szerkezetben!

Más robotoktól eltérően az Abilix Krypton robotok 1,5"-os színes, érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek, amely megkönnyíti a használatot és szebb vizuális élményt nyújt.

Az Abilix robotok vezeték nélkül programozhatók a beépített wifi modulnak köszönhetően. Az ingyenesen letölthető Abilix Chart szoftveren keresztül 3 programozási nyelven lehet irányítani őket (Scratch, C és Python). A program könnyen kezelhető, és vizuális elemekkel is segíti a tanulást.

Emellett a beépített wifi segítségével csatlakoznak az Abilix Krypton alkalmazáshoz, amelyet Androidra és IOS-re is le lehet tölteni. 

Ezenfelül a szerkezet beépített mikrofonnal, és egy bármelyik elemmel összeépíthető  kamera modullal is rendelkezik, így akár felvételeket is rögzíthetünk vele.

     

Az Abilix robotokkal kizárt az unalom

A robotok megépítése és mozgásuk beprogramozása rengeteg lehetőséget rejt magában, így sok órányi játékot és tanulást kínál.

A készletek méretétől függően 17-50 előkészített projekt segíti az építés megkezdését, amelyek a gyerekek különböző képességeit fejlesztik. Emellett a gyerekek a saját projektjüket is megvalósíthatják.

Az Iskolaellátó weboldalán elérhető legnagyobb készlet, az Abilix Kripton 8 V2-es modell 1550 építőelemből áll, emellett a 32 szenzornak és a 7 külön motor rendkívül széles körű mozgásra képes. A szenzoroknak köszönhetően a robotok képesek reígálni az éríntésekre és felismerik a térben elfoglalt helyüket

     

Tekintse meg az alábbi videóban,
hogyan történik egy kisebb projekt összerakása és programozása!

 

Az Abilix Krypton robotok választékát ITT érheti el! >>