Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékleírások

Pályázatok
Ovibolt.hu
Fejlesztő eszközök
Szenzoros_eszközök
Digitális osztáylterem
Robotika
Természettudományok
Iskolai_térképek
Alsó_tagozat
Sportszerek
Könyv, film, zenemű
Iskolai bútor és tábla

Az Abilix Krypton robotokkal szárnyalhat a képzelet

Belutatjuk az Abilix Krypton robotokat, amelyek kategóriájukban kiemelkedő paraméterekkel rendelkező oktatórobotok.

2021.03.22 15:41

Bemutatjuk a Boson feltaláló készleteket

Ismerje meg a Boson készleteket, amellyel szinte bármilyen projekt megépíthető kódolás nélkül is, gy kiválóan alkalmas az elektronikai alapok elsajátításához és a STEM szemléletű oktatáshoz!

A gyerekek otthon tanulnak...

Minőségi eszközök a digitális munkarendhez

A veszélyhelyzet ideje alatt speciális árakon

Ha most nincsenek is gyerekek az iskolában, az oktatás előbb-utóbb újra fog indulni. Addig is nagy segítség a pedagógusoknak, ha nem egy apró laptop képernyőjén, hanem egy valódi iskolai tábla méretű interaktív LCD-kijelzőn tarthatják meg távóráikat. Mintha csak ott ülnének a tanulók az osztályban.

Ha aztán újra megtelnek az osztálytermek, az eszközök továbbra is jól használhatók lesznek. Egy esetleges új járványhelyzet pedig már felkészülten éri az iskolát.

A rendkívüli körülményekre való tekintettel az okos osztályterem eszközei most rendkívüli kedvezményekkel vásárolhatók meg. A járvány elmúlik, a kedvezményesen beszerzett eszköz megmarad.

A koronavírus veszélyhelyzet idejére érvényes speciális árjegyzéket innen töltheti le >>>

A csomagokat az Iskolaellátón itt rendelheti meg >>>

Alf logó   Alf tesztkészítő és tananyagmenedzsment szoftver

Gyors bevezetés

Ha a részletes leírások érdeklik, azokat itt éri el:

 

Az Alf szoftver egy széleskörűen használható tesztkészítő és tananyagmenedzsment szoftver, amely kiváló eszköz a digitális munkarendhez. Több, mint 42.000 feladatsorból választhat, ebből mintegy 600 magyar, 1100 angol nyelvű, és ez a szám gyorsan növekszik.

Teljes osztályokat kezelhet benne, nyilvántarthatja a tesztek, felmérések eredményeit. Nem kell többé dolgozatot javítani, sőt, automatikus osztályzás is beállítható - így biztosan meglesz a havi egy érdemjegy. (Azt, hogy milyen megoldás hányas osztályzatot ér, akár tesztenként külön is be lehet állítani)

Még nem Alf felhasználó? Regisztráljon most! 2020. július 31-ig minden magyar iskolának ingyenes!

Alf ingyenes regisztráció

A tartalom folytatódik, nyomja meg a Tovább gombot! -->

Az okos játékoktól a programozásig

Gyerekek Ino-bot robottal A robotika és a programozás oktatása akkor lehet igazán hatékony, ha egészen kis gyermekkorban elkezdjük az alapok lefektetését, és következetesen végigvezetjük a folyamatot az általános iskola végéig.

A TTS egymásra épülő termékeivel ebben a jól felépített rendszerben a gyerekek játék közben sajátítják el az algoritmizálást, kódolást, programfejlesztést a kezdetektől a bonyolult programozási feladatok megoldásáig.

A Bee-bot robot ma már sok száz magyar óvodában és iskolában megtalálható. Ne hagyja elveszni a megszerzett tudást, folytassa a felsőbb szinteken a programozható robotokkal!

Ne csak olvassa - nézze és hallgassa is a Himnuszt és a Szózatot!

 

Himnusz-Fixi-tanuloi-munkalapKiterjesztett valóság az iskolában - a Stiefel Eurocart új Fixi tanulói munkalapjai és a hozzájuk kapcsolódó oktatótablók sokkal többet nyújtanak, mint az, amit a papírra nyomtatva láthat.

Töltse le alkalmazásunkat, és a kotta megszólal! Egy forradalmian új technológia, a kiterjesztett valóság segítségével (angol nevén augmented reality) csak rá kell irányítania mobiltelefonja vagy táblagépe kameráját a Fixi tanulói munkalapon vagy a Stiefel oktatótablón lévő kottára, és máris elindul a Himnusz vagy a Szózat videója.