Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékleírások

Művészeti nevelés taneszközök
Iskolai tábla
Képességfejlesztés - SNI taneszközök
Könyv, film, zenemű
Irodaszer

Az okos játékoktól a programozásig

Gyerekek Ino-bot robottal A robotika és a programozás oktatása akkor lehet igazán hatékony, ha egészen kis gyermekkorban elkezdjük az alapok lefektetését, és következetesen végigvezetjük a folyamatot az általános iskola végéig.

A TTS egymásra épülő termékeivel ebben a jól felépített rendszerben a gyerekek játék közben sajátítják el az algoritmizálást, kódolást, programfejlesztést a kezdetektől a bonyolult programozási feladatok megoldásáig.

A Bee-bot robot ma már sok száz magyar óvodában és iskolában megtalálható. Ne hagyja elveszni a megszerzett tudást, folytassa a felsőbb szinteken a programozható robotokkal!

Ne csak olvassa - nézze és hallgassa is a Himnuszt és a Szózatot!

 

Himnusz-Fixi-tanuloi-munkalapKiterjesztett valóság az iskolában - a Stiefel Eurocart új Fixi tanulói munkalapjai és a hozzájuk kapcsolódó oktatótablók sokkal többet nyújtanak, mint az, amit a papírra nyomtatva láthat.

Töltse le alkalmazásunkat, és a kotta megszólal! Egy forradalmian új technológia, a kiterjesztett valóság segítségével (angol nevén augmented reality) csak rá kell irányítania mobiltelefonja vagy táblagépe kameráját a Fixi tanulói munkalapon vagy a Stiefel oktatótablón lévő kottára, és máris elindul a Himnusz vagy a Szózat videója.