Új jelszó kérése
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Taneszközblog

Művészeti nevelés taneszközök
Iskolai tábla
Képességfejlesztés - SNI taneszközök
Könyv, film, zenemű
Irodaszer
2018.04.05 09:00
Digitális Témahét pályázat

Bee-bot pálya tervező pályázat!

A Stiefel Eurocart Kft. Beebot pályatervező pályázatot hirdet a Digitális Témahétre regisztrált általános iskolák számára.

Tervek beküldésének határideje: 2018. május 4.

Részletekért kattintson a Tovább gombra.

 

Készítsen egy tervet a www.beebot.hu oldalon elérhető pályatervezővel. Küldje el megrendelésként, a megjegyzésbe írja be: Digitális Témahét Pályázat. Ügyeljen az adatok pontos megadására! A visszaigazoló e-mailben lévő rövid kérdőívet kitöltve foglalja össze, milyen célokat tart megvalósíthatónak a tervezett pályával, miért előnyös annak mérete, elrendezése, a Bee-botokon kívül más típusú robotokkal is használható-e a pálya, majd ezt küldje vissza, ezzel véglegesítse a pályázatot.

A három legjobbnak ítélt pályázatot beküldő iskola 25 000 Ft, 20 000 Ft, és 15 000 Ft értékű pályavásárlási kedvezményt kap, melyet újonnan tervezett, vagy az iskolaellato.hu weboldalon elérhető pályák vásárlásánál használhat fel. A nyeremeny beváltása minimális rendeléshez nem kötött, de készpénzre nem váltható.
A tervező használatához segítséget talál a TANESZKÖZBLOGON, és a tervező oldalon elérhető bemutató videóban.
Általános pályázati feltételek:
  • A pályázaton a Digitális Témahétre regisztrált általános iskolák vehetnek részt.
  • A www.beebot.hu weboldalon elérhető pályatervezőben, a fent leírt módon kell elküldeni a robotpálya tervét.
  • Egy iskola maximum két pályával nevezhet, melyeket külön tervként kell elküldeniük.
  • A pályázó a pályázat beküldésével elfogadja a részvételi feltételeket, és hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója ellenszolgáltatás nélkül az általa készített terv alapján robotpályát készítsen.
  • A pályázó hozzájárul, hogy a nyertes terveket, és az azokat beküldő iskolák nevét a pályázat meghirdetője saját internetes felületein publikálja.
  • A beérkező terveket szakértő zsűri bírálja el. A díjak májusban, a Digitális Témahét nyilvános díjátadó ünnepségén kerülnek hivatalos átadásra.Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.